Bethabara Bethabara Bethabara

Bethabara bonuspunten

Aangemelde deelnemers verzamelen automatisch bij veel van onze activiteiten Bethabara-bonuspunten.

Voor iedere betaalde activiteit waaraan je deelneemt worden bonuspunten op je tegoed bijgeschreven. Dat betekent hoe vaker je deelneemt, hoe meer punten je kunt verzamelen. Broers en zuster krijgen, als ze samen deelnemen, extra bonuspunten, de ‘gezinsbonus’. Een bonuspunt is € 0,50 waard en kan op verschillende manieren worden ingewisseld.

Inwisselen van bonuspunten

Om bonuspunten voor een gratis weekend in te wisselen, meld je je eenvoudig voor de einddatum aan en geeft daarbij aan dat je bonuspunten wilt inwisselen.

Om bonuspunten voor T-shirts, sweaters, joggingbroeken en meer in te wisselen, kun je dat eenvoudig bij onze infotafel bij activiteiten doen.

Om bonuspunten in te wisselen moet je het gehele bedrag in bonuspunten hebben. Een combinatie van geld en punten is niet mogelijk.

Bonuspunten cadeau geven

Je kunt een vriend of iemand die je ondersteunen wilt een aantal bonuspunten geven. Die kan hij/zij dan voor activiteiten of in de winkel gebruiken. Dat doe je door in de App de persoon op te zoeken en hem/haar dan via de button bonuspunten te geven, door het aantal dat je wilt schenken in te geven.

Bonuspunten kunnen niet worden uitbetaald.